ESSENSEN AF SKANDINAVIEN

 

Vores produkter er inspireret af Skandinaviens sans for kvalitet og design, samt regionens slående skønhed. Det er netop vores passion for alt dette vi har ønsket at indkapsle og bruge i vores produkter. Vi tror på miljøvenlige produkter, der giver dig den bedste beskyttelse mod de skadelige bivirkninger fra solens stråler.

Vores kærlighed til solen og vores passion for udendørsaktiviteter, inspirerede os i 2019 til at skabe Splash. Det har fra starten været vigtigt for os at skabe produkter, der fanger den skandinaviske sjæl og vores kærlighed til regionens smukke natur.

 

Vores team består af en bred vifte af fagfolk, dedikeret til at optimere forbrugerens hudplejerutiner. Fra vores ledelsesteam til vores internet- og skønhedseksperter deler vi alle et fælles mål: at skabe overlegne solbeskyttelsesprodukter.

Da forbrugernes præferencer inden for ingredienser, formler og emballage konstant udvikler sig, og dermed dikterer dagsordenen for skønhedsindustrien, leder vi konstant efter nye steder at være innovative og være et skridt foran konkurrenterne. Det mest bemærkelsesværdige skift indenfor solpleje i nyere tid er den voksende popularitet af solsprays, der giver beskyttelse med høj kvalitet og er lavet med sunde og koralrevsvenlige ingredienser.

 

Produkterne i Splash-sortimentet er skabt med den nordiske sjæl i tankerne, og giver dig den bedste beskyttelse mod solen. Vi arbejder med alle disse parametre, mens vi samtidig sørger for at holde vores natur skadesløs – det være sig alt fra de ingredienser, vi bruger til vores miljøvenlige, genanvendelige og miljøbevidste emballage. Vi har skabt Splash-produkterne med det formål, at de skal være nemme at bruge og aktivt arbejde for skønheden. Det er solpleje, som du vil elske at bruge og som er let at påføre. Produkterne giver beskyttelse med nærende ingredienser og fortryllende dufte – skabt på en bund af naturlige ingredienser inspireret af det fascinerende og mangfoldige nordiske landskab.

 

Vores produkter er koralrevsvenlige i henhold til gældende Hawaii-standarder og indeholder ikke Oxybenzone eller Octinoxate.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.