Logo-ra

RÅ Skincare er en nænsom bioaktiv hudplejeserie, hvor effektive og aktive ingredienser sammensættes til unikke, rene og hudvenlige produkter.

 

Serien er opdelt i tre forskellige kategorier alt efter hudtype; Favn, Sevje og Kime og en lille serie af Pure Actives, der er målrettet mod forskellige specifikke udfordringer, som eksempelvis hyperpigmentering, ar, tilstoppede porer, rynker eller manglende glød.

 

RÅ har specialiseret sig i udvikling af produkter til sensitiv, reaktiv og overbehandlet hud, samt produkter, der er velegnet til et nordisk klima med tør vind, kulde og varmt indeklima. Alle produkter er uden parfume og duftadditiver for at minimere risikoen for allergiske reaktioner.

 

Produkterne er udviklet og produceret af RÅ selv, i eget laboratorium og produktionsenhed, beliggende i Norge. Serien er dermatologisk testet på sensitiv hud på ALS Laboratory Norway.

Favn

Unik hudpleje til dig med normal til tør og sensitiv hud.

 

Serien indeholder milde men effektive ingredienser, som styrker hudbarrieren, dæmper rødme og beskytter mod udtørring og tidlig aldring. Produktene er parfumefri og dermatologisk testet på sensitiv hud.

Sevje

Effektivt og unik hudpleje til den kombinerede til fedtede hud.

 

Serien indeholder eksfolierende og rensende ingredienser, som reducerer tilstoppede porer, samt ingredienser, som giver meget fugt og dæmper rødme. Produkterne er parfumefri og dermatologisk testet på sensitiv hud.

Kime

Unik hudpleje til den normale til tørre, modne hud.

 

Serien er sammensat af potente virkestoffer som stimulerer hudens cellefornyelse og kollagensyntese og bidrager til en mere jævn hud med mere spændstighed og glød.

Pure Actives

En serie med koncentrerede serummer baseret på innovativ planteteknologi.

 

Serien arbejder målrettet med specifikke hudtilstande som rynker, hyperpigmentering, ar, store porer og urenheder. beslutninger på et oplyst grundlag.

En unik og ren hudplejeserie lavet med omtanke for naturen.

 

Vi værdsætter bæredygtighed meget højt og vælger derfor at bruge ingredienser, der er biologisk nedbrydelige. Vi undgår også hormonforstyrrende stoffer, parfume, bivoks, silikoner, PEG (Polyethyleneglycol) og mikroplast.

 

Vi tilbyder et stort udvalg af multifunktionelle produkter, der reducerer behovet for antallet af hudplejeprodukter, og vi bruger miljøvenlig emballage, der kan genbruges.

 

Alle vores produkter fremstilles i Norge og imødekommer de højeste standarder for bæredygtig og etisk produktion. Ingen af vores produkter er blevet testet på dyr og de er alle velegnede til en vegansk livsstil.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.