FORSTÅ IMMUNSYSTEMET

 

Vores immunsystem underbygger kroppens evne til at bekæmpe bakterier, mikrober og toksiner, og hjælper kroppen med at skille sig af med gamle, døde celler.

 

Selvom vi ikke mærker noget til det i vores dagligdag, så arbejder immunsystemet altid og er altid på udkig efter fremmedlegemer, såsom bakterier, vira, parasitter og svampesporer. Så snart noget opdages, sættes angreb ind, for at holde kroppen fuldt funktionsdygtig og beskyttet.

 

En af de vigtige opgaver for immunsystemet er, at holde øje med kræftceller og affaldsstoffer, der potentielt kan forårsage sygdom og tab af funktion. Immunsystemet har hukommelse, så det ikke skal lære om de samme ting to gange.

 

Immunsystemet er helt centralt og altafgørende for vores krops sundhed. Uden et effektivt immunsystem ville vi være sårbare.

 

En aktiv livsstil og et godt søvnmønster er afgørende for et godt og effektivt immunsystem. Det er også vigtigt med en afbalanceret og næringsrig kost.

MIMS ER ET KOSTTILSKUD – DET ER NEUTRACEUTISK

 

Neutraceutiske produkter omfatter fødevarer, beriget med én eller flere sundhedsfremmende ingredienser. Produkterne kan således være med til at forebygge eller behandle sygdomsforløb. Produkterne vinder kraftigt frem på verdensmarkedet, fordi de kan være med til at reducere sundheds- og sygesikringsomkostningerne for kommende generationer.

 

På verdensplan ses en stigning i kosttilskud og fødevarer med tilsatte, sundhedsmæssige egenskaber. De er nemlig med til at gøre en afbalanceret kost mere fuldkommen. En moderne og ofte stresset hverdag kræver god og vitaminholdig ernæring. Derfor ses en stigende popularitet indenfor vitaminholdige drikkevarer og madprodukter, idet mange ikke er glade for vitaminer i pilleform.

HVORFOR ER DE… SÅ VIGTIGE?

 

Den moderne hverdag med stress og livsstilssygdomme, har medført en stigende efterspørgsel på kosttilskud og en øget opmærksomhed på at have et godt helbred.

 

En ellers usund eller mangelfuld kost kan rettes op med kosttilskud i kortere perioder. Kosttilskud er kommet for at blive og har vist sig effektive som byggesten til et godt helbred. Også i de kommende år vil vi se stigende popularitet og effektivitet, ligesom vi vil se kosttilskud i mange forskellige udgaver. De vil blive lettere og mere indbydende at indtage.

NY KATEGORI, VITAMINGUMMI

 

Vingummi er behageligt og lækkert at spise, og kan let tygges af alle. Det er en sjov og frisk vinkel på vitaminer og er hurtigt blevet taget godt imod af forbrugerne. Produkterne giver uanede muligheder indenfor smag, farve og form.

 

Optages mere effektivt i kroppen, end piller eller kapsler, uden fordøjelsesbesvær. Er tillige lette at sluge. Er lette at indtage på farten, idet man ikke behøver vand til formålet.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.