HVAD ER LUCE DI SORRENTO?

 

“Luce di Sorrento er grundlagt med udgangspunkt i min families historie. Familien har været dedikeret til at dyrke Sorrento-citroner siden 1923, og vi tror på, at hemmeligheden til skønhed findes i naturen.

 

Luce di Sorrento står for en unik oplevelse af alt det vidunderlige ved vores land og et liv fuld af lys.”

 

Giovanna Adelizzi – Grundlægger

FORSKNING

 

Luce di Sorrento er resultatet af et langt forskningsprojekt indenfor funktionel dermokosmetik. Målet er at skabe innovative skønhedsbehandlinger af høj kvalitet, der hjælper med at modvirke effekten af tidens synlige tegn. Resultatet er en hud der fremstår synligt yngre og med forbedret glød.

SKØNHED

 

Det hele starter i Sorrento i hjertet af vores citron- og olivenplantager langs bjergskråninger der vender mod havet. Her har vi skabt vores innovative formler, som kombinerer eksklusiv kosmetik med naturlige, aktive virkemidler fra det omkringliggende lokalområde.

LUKSUS

 

I vores laboratorier har vi skabt LemonLux®, som er en ekstraordinær kombination af videnskaben og naturen. Det er lavet af essentiel olie fra
Sorrento-citroner og ekstra jomfruolivenolie fra Sorrento-halvøen. Disse effektive ingredienser kan sammen hjælpe med at bremse tiden ved at reducere tegn på aldring. LemonLux® er en eliksir, der straks genopfrisker og fugter huden.

INNOVATION OG BÆREDYGTIGHED

 

I det nittende århundrede var hele grundlaget for økonomien på Sorrento-halvøen citroner, som blev eksporteret af sejl- og dampskibe til USA.

I dag risikerer den jord, der traditionelt er forbeholdt dyrkning af citroner, at blive opgivet både på grund af manglen på unge rekrutter og de høje omkostninger ved kvalificeret arbejdskraft.

Luce di Sorrento-projektet har til formål at beskytte jorden, samtidig med at økosystemet respekteres, de naturlige livscyklusser styrkes og produktionsteknikker inden for økologisk landbrug favoriseres.

Luce di Sorrento har til formål at støtte unge landmænd, der ønsker at holde traditionen i gang og fortsætte med at producere Sorrento-citroner af høj kvalitet og nå kunder over hele verden.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.