Hej!

 

Hils på Kester Black. Australiens mest etiske beautybrand. Mange beautybrands hævder at være etiske. Men hos Kester Black er bæredygtighed og social retfærdighed ikke bare smart markedsføring. Det er drivkraften bag vores lidt skæve virksomhed: vi er eksempelvis certificeret kulstofneutrale, vi donerer 2% af alle indtægter til social velgørenhed og vi fremstiller veganske og bæredygtige produkter, der udstråler både klasse og god samvittighed. I sidste ende er vores produkter det der giver os energi og det vi selv brænder så inderligt for.

Bæredygtighed og etik

 

Når det gælder bæredygtighed, så lever vi 100% op til det vi siger! Lige fra vores ingredienser, til vores emballage, til den måde vi driver vores forretning på – vi tager ansvar.

 

Men hey, handlinger siger mere end ord, så læs bare videre for at høre mere om, hvad vi gør for at minimere vores miljømæssige fodaftryk, og hvordan vi tager os af vores mennesker og vores planet.

 

Fremstillingsprocesser

Vi gør alt for at sikre, at vores fremstillingsprocesser er bæredygtige. For os betyder det blandt andet anvendelse af genanvendelige materialer og fremstilling i små partier for at minimere spild. Vi bruger kun vedvarende energi og vi har et papirløst kontor.

 

Emballering og genbrug

Vi designer hele produktets livscyklus med ind i vores produkter og bruger så meget genanvendelig emballage som muligt. Al vores emballage er fremstillet så lokalt som muligt, for at minimere det miljømæssige fodaftryk. Vores forsendelseskasser er lavet af genanvendt pap, og vi bruger biologisk nedbrydeligt bobleindpakning. Vi laver endda etiketterne på vores neglelakfjernerflasker af HDPE (den mest genanvendelige plast på planeten), så hele flasken kan genanvendes og genbruges.

 

Frivilligt arbejde

Vores medarbejdere opfordres til at tage 10 betalte fridage om året for at arbejde frivilligt for en velgørenhedsorganisation efter eget valg.

 

Donationer

Vi samarbejder ofte med lokale velgørenhedsorganisationer og kører kampagner til fundraising på deres vegne.

Et eksempel: Da vi samarbejdede med YGAPs Polished Man-kampagne, der havde til formål at bekæmpe vold mod børn, indsamlede vi 68.000 australske dollars til YGAP!

Vi donerer tillige 1 australsk dollar fra enhver online ordre til en af vores velgørenhedspartnere: Educate Girls og The Asylum Seeker Resource Centre. Fremtiden tilhører trods alt kvindene! Desuden donerer vi mindst 2% af indtægterne, inklusive donationer in natura, til registrerede velgørenhedsorganisationer hvert år.

10 ud af 10 kaniner foretrækker Kester Black.

 

Med Cruelty Free, B Corporation, Halal, Vegan og Carbon Neutral certificeringer er det ikke bare beautybloggere og miljøforkæmpere der synger med på vores sang. Verdens strengeste etiske standarder indebærer at der ikke testes på dyr. Hvis vores små, nuttede venner kunne, ville de også synge vores sang.

Vi rammer plet, hvor andre ikke gør.

 

Vi fastsætter standarden for neglelak for altid. Derfor har vi helt fjernet de ti mest skadelige ingredienser, som du ellers finder i konkurrerende produkter. Høj glans, resistent og i alle regnbuens modefarver – vi bruger naturlige ingredienser, hvor vi kan. Det betyder alt fra biologisk nedbrydeligt glitter til åndbar lak indeholdende økologisk certificeret avocadoolie og kefir.

Mød grundlæggeren.

 

Gennem sin opvækst på en gård i det frodige New Zealand, krammede Anna Ross træer mindst lige så meget som hun krammede sin mor. Hendes passion for naturens skønhed drev hende til at skabe Australiens mest etiske beautybrand, Kester Black – det første af sin art med B Corp-certificering (også det officielle kip med hatten til pæne og ordentlige mennesker, der gør pæne og ordentlige ting for miljøet).

Inspireret af naturen startede Anna med Kester Black en ny etisk standard indenfor kosmetik, som andre mærker kan følge – der er fortsat masser af arbejde at gøre.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.