ILIA Logo White on Color

Hudplejebaseret Makeup

Performance DREVET. EFFEKTIV. SIKKER. DETTE ER KERNEN AF REN SKØNHED.

 

Vi skaber en helt ny sti indenfor skønhed ved at afbalancere sikkerhed med produktets ydeevne. Vi tør spørge kritisk til hvordan produkterne fremstilles og vælger udelukkende rene, effektive ingredienser, der fungerer. Med en forankring i økologiske ingredienser, levende farver og aktive plantestoffer er det makeup, der er tilsat hudpleje. Vær opmærksom på, at ikke enhver naturlig ingrediens er god for huden, og at heller ikke enhver syntetisk ingrediens er dårlig. Det kræver normalt en kombination af begge dele for at opnå et virkeligt enestående produkt.

 

Resultatet? Fantastiske produkter, du kan stole på, og som får din hud til at se og føles levende.

Skønhed med Formål

Vi gentænker deT naturlige

 

Vi ville skabe en serie af skønhedsprodukter, der var åben omkring alle ingredienser. Den skulle være funderet i naturlige og økologiske bestanddele, være sikker at anvende, se godt ud og vigtigst af alt levere fremragende resultater.

Skønhed med God Samvittighed

Vi gentænker fremstillingsprocessen

 

Vi lærte tidligt, at for at opnå enestående ydeevne og en ren ingrediensliste, var vi nødt til at gentænke produkternes sammensætning fra bunden. Hvert produkt er designet med en blanding af naturlig og økologisk botanik som base og til tider syntetiske hjælpere for at sikre, at produktet rækker ud over forventningerne til det naturlige.

Skønhed med Intention

Vi gentænker indpakningen

 

Hos ILIA er formen lig med funktionen. Vi stræber efter at sikre, at vores emballage er smuk og bæredygtig, hvor det er muligt, herunder brug af genanvendt aluminium, glaskomponenter, genbrugspapir og tryk med grøntsagsbaserede farvestoffer.

Skønhed med Tillid

VI gentænker skønhedsoplevelsen

 

Vi ser ikke ren skønhed som en ny bevægelse, men mere en norm indenfor branchen. Det handler om at give dig mulighed for at stille spørgsmål og lære om, hvad du bruger på din hud. Det handler om at finde en balance og skabe tillid. Om at tage beslutninger på et oplyst grundlag.

Mød Sasha Plavsic

 

Sasha er født i Vancouver, opvokset i landlige omgivelser ved havet lige uden for byen og har altid været tæt på naturen. Hendes yngre bror, og nu forretningspartner, Zac, led af akut astma og allergi som lille. Hendes mor, en ægte pionér inden for sundhed og velvære, søgte homøopatiske midler for at hjælpe med at helbrede hendes søn. Dette medførte at hun blev med-grundlægger af et økologisk madkooperativ med flere andre familier i området, idet økologisk mad endnu ikke eksisterede i detailhandlen. Ved at prøve sig frem blev Zac primært helbredt gennem sin diæt og fortsatte med at konkurrere i kapsejlads ved de olympiske lege i 2008 og 2012. Dette var en fantastisk præstation, især efter at lægerne havde forudsagt, at han aldrig ville være i stand til at dyrke sport.

 

Sasha interesserede sig for design og studerede typografi i London og New York. Hun ankom til Los Angeles i 2006 og tilbragte flere år her med at arbejde med branding inden for mode- og skønhedsbranchen. Efter at være flyttet hjem til Vancouver for en kort stund, opfordrede hendes mor hende til at læse ingredienserne igennem på sin foretrukne læbepomade. Sasha var chokeret over at opdage, at mange af ingredienserne ikke var sikre i et produkt som hun brugte dagligt. Udfordringen blev taget på – at genskabe hendes yndlings læbe-pomade, så den ville være sikker, effektiv og naturlig. Og således begynder historien om ILIA.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.