Udvælgelsen af ingredienser og resultatet af formlerne afspejler DM Skincares mantra: “Designed to Matter”:

 

Ingredienser udvælges nøje på baggrund af råvarekvalitet og dokumenterede egenskaber, der har gavnlig effekt på enten hudens sundhed eller formuleringen af selve produktet.

 

Ønsket om at skabe effektive produkter er DM Skincares primære prioritet – selvsagt uden at de går på kompromis med produkternes sikkerhed, og uden at skabe en unødig stor belastning på vores miljø.

DMSK ER…

 

Et univers af skønhedsprodukter

designet til at løse specifikke hudproblemer, optimere hudens sundhed og bringe mere luksus og velvære ind i din hverdag.

Effektivt, sanseligt og bæredygtigt

Vores hudpleje- og velværeprodukter er baserede på ingredienser hentet fra etisk anerkendte leverandører fra hele verden. Vi producerer lokalt på den jyske vestkyst, hvor vores produkter nøjsomt formuleres ved hjælp af moderne, evidensbaseret teknologi og mange års praktisk erfaring.

Mere end blot ydre pleje

I vores hudkærlige univers finder du også unikt sammensatte teer, der bidrager til at nære kroppen og huden indefra, samt hudtypetilpassede kostråd, der guider dig i at tackle roden til dine hudproblemer ved at pleje huden indefra.

Til dig

der ønsker at gøre noget ekstra godt for din hud og er villig til at investere i langsigtede og holdbare resultater – uden at sætte ild til dankortet

Mød Karina Hjort

– Grundlægger af DMSK

 

“Min hudplejefilosofi bunder i en holistisk tilgang til hudens sammenhæng med kroppen som en helhed. Korrekt formuleret, kan et hudplejeprodukt både udrette synlige og mærkbare resultater på huden og bidrage med terapeutiske egenskaber, der plejer vores velvære.

 

Men for at opnå holdbare resultater – både kort- og langsigtede – er vi samtidig nødt til også at forstå de biologiske processer, der forårsager vores hudproblemer – problemer, der altid har rod i vores hormonsystem, og direkte påvirkes af vores livsstil.

 

Det er derfor helt naturligt for mig at have faktorer som kost, motion, søvn, stress og miljø med i processen – både når jeg vejleder i pleje af huden og udvikler nye produkter.”

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.