ærlig er fascinerende dufte med fokus på allergivenlighed og bæredygtighed

 

ærlig er parfumer med helt fantastiske dufte uden de 26 stoffer, som EU´s kosmetikdirektiv mener kan fremkalde allergi. Desuden er bæredygtighed tænkt ind i både indhold og emballage.

 

Parfumerne er for dig, som ønsker at blive forkælet med ren og ærlig luksus.

 

Ærlig, enkel og unik

ærlig er inspireret af nordisk enkelthed og den feminine æstetik. Den luksuriøse indpakning, den smukke flakon og den skønne duft byder i sin enkelthed og helhed på en sublim oplevelse.

 

ærlig er udviklet og produceret i Danmark.

MILJØ

 

Æskerne til parfumerne er dansk producerede, lavet af FSC-godkendt karton og samles uden brug af lim. FSC-mærket er en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

 

Etiketten er dansk produceret og er fremstillet af sukkerrør.

 

Indholdet er 90 % økologisk, hvor ingredienserne alle kommer indenfor Europa.

 

Udvikling og produktion foregår i Danmark. Alt hvad der omhandler ærlig er indenfor Europa, således at transportvejen bliver så kort som muligt.

Hvorfor skal du vælge ærlig?

Ud over de skønne og indbydene dufte, er ærlig er produceret med et ønske om at skabe et ærligt produkt uden unødige allergener og med stor hensyntagen til miljøet.

 

Parfumerne fra ærlig er allergivenlige. Allergivenlige dufte er forskellige fra almindelige dufte. Allergivenlige dufte er fri for langt de fleste æteriske olier, hvilket gør dem generelt mere specielle.

 

Derfor kan man også komme ud for at allergivenlige dufte ikke varer så længe som almindelige dufte, fordi man skal springe brugen af ingredienser over, som hjælper med at lave de basisnoter, der varer længe.

 

Det er derfor også en lang proces at udvikle dufte til ærlig, da vi netop ønsker at parfumerne skal vare så længe som muligt og dufte fantastiske.

 

Hver en parfume er nøje udviklet og gennemarbejdet for at sikre, at du får en skøn parfume i absolut bedste kvalitet.

Nysgerrig?

Så kontakt os med det samme. Vi glæder os til at høre fra dig.