Home Test

Vi er specialister i salg og import af økologiske pleje- og skønhedsprodukter

KUN DET BEDSTE

Vi forventer det bedste fra vores leverandører, så du kan forvente det bedste fra os. Vi stiller krav til både ingredienser, produktion og ikke mindst kvaliteten af slutprodukterne.

EN SELVFØLGE

Vi hilser alle sikre, sunde og meningsfulde tiltag indenfor økologisk og naturlig skønhedspleje velkommen. Hos Plan Organic er økologi en helt naturlig selvfølge.

VORES JORD. VORES ANSVAR

Vi har kun en jordklode og vi synes godt det kan betale sig at passe på naturens ressourcer og miljøet. Derfor stiller vi store krav til de leverandører og brands vi samarbejder med.

VORES BRANDS

Når du køber et produkt fra et af vores brands kan du forvente at de har gjort sig umage med at finde de fineste planter, lave de bedste ekstrakter og blande de bedste ingredienser i det slutprodukt du ender med at have stående på derhjemme.

 

Vi synes du skal stille krav til de produkter du køber. Vi synes du skal stille spørgsmål når du køber ind. Ikke bare skønhedsprodukter, men sådan helt generelt. Kun på den måde kan du være med til langsomt, men sikkert at skubbe i den rigtige retning. Og vi kan garantere dig for, at vores produkter kan klare at der stilles endog meget høje krav til dem. For de er netop lavet med en kritisk indstilling til ingredienserne i baghovedet.

13
EKSKLUSIVE BRANDS
1109
PRODUKTER
6
AKTIVE MARKEDER

SENESTE NYT

ærlig lancerer nu deres næste parfume i rækken: P04. Er du til en opfriskende parfume med et strejf af sødme, så vil P04 helt sikkert være noget for dig. ...

Nãmaka lancerer både Gua Sha sten i forskellige former og krystaltyper, Jade Roller samt Cryo Sticks. Hvis du ikke har hørt om disse værktøjer før, så kan vi godt afsløre, at de er et must-have til hudplejerutinen....

Hvis du allerede er bekendt med Innersense Organic Beauty, så ved du måske også, at deres hårprodukter kommer i 100% genanvendelige plastikemballager. Nu tager Innersense skridtet videre for at gøre hårplejerutinen endnu mere grøn og miljøvenlig med deres nye 946 ml refill poser, så du kan genbruge dine Innersense plastikflasker derhjemme....