Fire nye behandlingsserummer fra The Organic Pharmacy

De fire nye behandlingsserummer fra The Organic Pharmacy repræsenterer en ny generation indenfor økologisk skønhed, der kombinerer potente plante-aktivstoffer med højt avanceret videnskabelig ekspertise, der giver dig effektive, højteknologiske resultater, der er nænsomme overfor både kroppen og vores planet.

Hvert af de fire serummer er økologisk certificeret og giver et boost til din daglige skønhedsrutine, giver huden et wake up call og efterlader den frisk og strålende.

Mere potent end en creme, og alligevel super let. Indeholder en høj koncentration af rene ingredienser, som kan trænge dybere ind i huden og arbejde på et cellulært niveau.

The Organic Pharmacy har udviklet en serie potente serummer, der hver især går målrettet efter et specifikt hudplejebehov, og som kan mikses og bruges i kombination, alt efter hudtype og udfordring.

Ingen snik-snak eller forvirrende videnskabelige vendinger. Blot enkle og effektive økologiske løsninger!

 

Retinol Night Serum 2,5%

Bekæmper fine linjer, rynker, ujævne toner i huden, samt tab af fasthed. Retinol Serum øger også kollagenbalancen, og genskaber udstråling og elasticitet.

Four Acid Peel 5%

Med 50% naturlige Alpha-hydroxylsyrer fra passionsblomst, citron, vindrue og ananas, exfolierer dette serum forsigtigt og hjælper med at bekæmpe alderspletter, forbedrer hudens elasticitet og fylde og dæmper synligheden af fine linjer, hvilket resulterer i en lysere, mere strålende hud.

Stablised Vitamin C 15%

Koncentreret, ikke-irriterende stabiliseret C-vitamin, der målrettet bekæmper sløvhed, ujævne farvetoner i huden, samt tegn på ældning. C-vitamin har vist sig at vende flere tegn på ældning og øge kollagenproduktionen.

Hyaluronic Acid 0,2%

Op til 70% af vores hud består af vand. Hyaluronsyre er i stand til at inddæmme fugt, og kan derved skabe fylde og opretholde en optimal fugtbalance.