Når naturlig hudpleje går nye veje

Plan Organic er stolte af at præsentere S5: intelligent og økologisk hudpleje til en moderne hverdag.

I en moderne, travl og stresset hverdag tænker de færreste over hvordan kroppen rent fysisk påvirkes. Jovist hører vi ofte parolerne om blandt andet sund ernæring, vigtigheden af en ordentlig søvnrytme og regelmæssig motion. Men hvad med kroppens “skjold”?

Huden siges at være et spejl for kroppens indre. Mange symptomer på stress ses tidligt i huden. Irriterede områder, tørre områder, rifter og små-sår der ikke vil heles, allergier og meget andet, er noget de fleste af os har prøvet kræfter med.

Men faktisk kan du nu gøre en mere aktiv indsats for at få huden i bedre balance. Og dermed er du også godt på vej til en krop i balance. Med S5, som er udviklet i England af Evolve-stifter Laura Rudoe og hendes dygtige team af dedikerede forskere, kan du skræddersy din hudpleje, så den passer til præcis den dagligdag som du lever i.

Hvorfor er S5 anderledes?

S5 er hudpleje udviklet til at dække brugerens specifikke behov. Produkterne strækker sig langt ud over konventionel anvendelse af hudpleje til tør, fedtet eller kombineret hud, og tilbyder istedet løsningen til individuel hudpleje, så man nu kan få en helt personlig løsning.

Serien består af 5 forskellige serummer, bestående af ­potente plante aktivstoffer, der hver behandler specifikke udfordringer i huden: Rød og irriteret hud, uren hud, pigmentforandringer, ældning og tør hud. Derudover består serien af toning og creme, der plejer og fugter. På denne måde kan man som bruger nu vælge præcis den kombination der passer til ens livsstil (og hud).

Huden er ligeså individuel som din dagligdag

Huden genopbygges og styrkes til at kunne modstå de stressende elementer du begår dig i i hverdagen. Det er en afgørende forudsætning for en krop i balance og en smuk og naturlig udstråling! Laura Rudoe insisterer på brugen af naturlige ingredienser fra planter, der ofte høstes i egne af kloden med ekstreme vejrforhold. Deres levevilkår her gør nemlig, at de ofte har aktivstoffer der er langt mere effektive end man ellers ser og det minimerer nødvendigheden af andre virkemidler. Med andre ord: Så rent som overhovedet muligt!

En individuel totalløsning

Med sit gennemtænkte koncept, der renser, plejer og nærer huden, har Laura Rudoe skabt en serie der kan bruges af alle – og af begge køn – og dermed bidrage til en sundere hudplejerutine. Cremer, lotions og serummer spiller perfekt sammen, understøtter hinanden og sikrer at brugeren til enhver tid præsenterer sig fra sin bedste side.

Og det er vel i sidste ende det hudpleje handler om?