Den totale omfavnelse

Odacité præsenterer: All-Embracing Serum

Omslut huden med et tæt slør af fugt med Odacités nye plantebaserede olie serum med krystaller. Det nye All-Embracing Serum fra Odacité er designet til alle hudtyper – hoved-til-tå tørhed, alderstegn, rødmosset hud eller overproduktion af talg – denne lette og dybdevirkende formel giver smidighed og langvarig fugt.

All-Embracing Serum er perfekt til

· Udtørret hud
· At modvirke alderstegn
· Uren hud – virker ikke udtørrende og unødigt stressende
· At berolige huden efter barbering
· At Genskabe hudens glans og udstråling
· At berolige rød og irriteret hud

Helende Energi fra Ametyst

En optimal måde at give huden og dig selv en smule daglig pleje. All-Embracing Serum er fyldt med den helbredende energi fra ametyst, der er kendt for sin evne til at berolige krop og sjæl. Anvend en god mængde til at befri dig selv for negativ energi og genoprette den indre ro. Når du har opbrugt dit serum, anbefaler vi at du ryster ametystperlerne ud af flasken og laver et krystalarmbånd.

Vigtigste ingredienser

Olie fra Vandmelonkerner

Letvægtsolie fra vandmelonkerner absorberes hurtigt, hvilket efterlader huden fugtet, men aldrig fedtet. Sprængfyldt med vitaminerne A, B, E og mineraler, der behandler tidlige alderstegn og genopretter en ungdommelig glød. Den rige koncentration af linolsyre hjælper med at balancere talg og forhindrer tilstoppede porer.

Hibiscus

Hibiscus booster bekæmpelsen af de synlige alderstegn i dette udglattende serum. Pakket med antioxidanter og milde naturlige syrer. Giver en mild eksfoliering, samtidig med at elasticiteten styrkes og huden strammes på.

Udtræk af Havre

Indholdet af havre gør denne sammensætning lækker fløjlsagtig og ultra-beroligende. Rødmen, irritation og ubehag bekæmpes effektivt med denne beroligende modgift.