Your Lips Are In Luck

Odacité præsenterer: Aventurine Kiss Lip Serum

Et triple-action serum skabt til at styrke læbernes naturlige fylde og smidighed og til at dæmpe de fine, lodrette linjer på og omkring læberne. Aventurin krystal-applikatoren overfører energien fra krystallen til din Lip Serum ved hver eneste anvendelse.

Aventurin er kendt for at være en lykkekrystal, der bringer lykke og fremgang i livet.

Healerne mener, at Aventurin har evnen til at absorbere elektromagnetisk forurening skabt af computere, mobiltele­foner og wifi, hvilket hjælper dig med at sove bedre og vågne op med fornyet energi og virkelyst.

FYLDE

Rul den herlige Aventurin krystal-applikator over læberne og lad den innovative sammensætning af potente ingredienser skabe en magisk kold-til-varm effekt efterhånden som aktivstofferne frigives. Stimulerer helt naturligt blodcirkulationen og giver mere fyldige læber.

FUGT

Super-fugtende kakao- og sheasmør med kokos- og baobabolie, der med deres essentielle fedtsyrer kommer tørre læber til undsætning. Læberne tilføres masser af fugt og det hurtigt indtrængende serum sikrer effektiv beskyttelse og genopbygning.

BEHANDLING

C-vitamin og COQ10 giver effektive genopbyggende egenskaber – begge er kendt for at stimulere kollagen og elastin – hvilket giver en reduktion af rynke dybden og styrker læbernes oprindelige form, samtidig med at de dæmper synligheden af lodrette linjer.