Et effektivt værktøj til ansigtsmassage

Odacité præsenterer: Crystal Contour Gua Sha

Gua Sha er en gammel kinesisk teknik, der i århundreder har været anvendt til at give nyt liv til kedelig, træt og alderspræget hud ved hjælp af nænsom og stimulerende massage. Det effektive værktøj glatter huden, dæmper synligheden af rynker og fremmer en naturlig afgiftning. Kan også anvendes i øjenområdet for at dæmpe synligheden af mørke rande.

Crystal Contour er håndskåret og formgivet præcist for nemt at komme ind i hjørnerne og følge konturerne i dit ansigt, hvilket gør din Gua Sha ansigtsmassage enormt effektiv. Anvend et af Odacités serum-koncentrater og lad blot Gua Sha-stenen glide hen over huden.

Brug forsigtigt de glatte kanter til at eksfoliere og løfte huden, startende fra midten af ​​dit ansigt opad mod håret.

Crystal Contour er håndskåret i rosenkvarts af særlig god kvalitet for at gøre denne ansigtsteknik endnu mere effektiv og for at give brugeren en udsøgt fornemmelse af velvære. Rosenkvarts er kendt for at symbolisere ubetinget kærlighed, hvilket gør den til det perfekte værktøj til selvforkælelse og Gua Sha ansigtsmassage. Resultatet er en hud, der fremstår lysere, mere glat og med en yngre fremtoning – efter blot én behandling!