Nu kommer en virkelig lækker herreserie til de professionelle

 

Organic Pure Care er allerede anerkendt blandt landets saloner for de naturlige og effektive hårprodukter, som igennem de senere år for alvor har vundet indpas og dagligt begejstrer både kunder og frisører, fordi de med milde og økologiske ingredienser kan levere resultater der holder, uden at ødelægge hud og hår.

Nu lancerer Organic Pure Care en eksklusiv serie af hud-, skæg- og hårplejeprodukter til den kvalitetsbevidste mand: Organic Man Care. Produkterne er særligt designet til mænds behov og består af alt lige fra shampoo og balsam, til aftershave, skægpleje og renselotion. Naturligvis føles og duftes produkterne på den helt rigtige måde, ligesom de leveres i lækre emballager, der tydeligt indikerer at indholdet kan gøre en forskel.

Serien er inddelt i fem forskellige kategorier:

DAILY

Fugtgivende shampoo, conditioner og body wash velegnet til daglig brug. Indeholder blandt andet aloe-ekstrakt som naturlig aktiv ingrediens. Aloe er særligt kendt for sine fugtgivende og helende egenskaber, og har været anvendt indenfor naturpleje igennem århundreder.

 

ACTIVE

Aktive produkter, der målrettet arbejder med at stimulere hår og hovedbund uden at irritere. Indeholder blandt andet TRICOREXINA® HYDRO Complex, som er en sammensætning af planteaktive stoffer, der modvirker hårtab, stimulerer cellefornyelse og beskytter mod miljømæssige stressfaktorer.

 

STYLING

En serie af stylingprodukter, der passer perfekt til stort set alle frisurer. Kan anvendes dagligt og indeholder alle de aktivstoffer et glansfuldt hår og en sund hovedbund har brug for. Genopbygger og fugter i dybden og modvirker stress.

 

BEARD

Heldigvis er det igen in at bære skæg og den modebevidste mand lægger ikke så lidt prestige i, at det ser ordentligt og frem for alt velplejet ud. Derfor skylder vi også manden at tage hans skægprodukter seriøst. Med vores serie af skægplejeprodukter leverer vi koncentrerede mængder fugt, næring og beskyttelse i hver eneste dosis.

FACE

Ansigtspleje til mænd har alt for længe været nedprioriteret! Vi har lagt mange ressourcer i at udvikle produkter, der særligt egner sig til mandens hud. Barbering og trimning er hård kost for huden og med vores ansigtsprodukter leverer vi genopbyggende, nænsom pleje og fugt, så eventuel irritation holdes nede og huden fremstår sund og velplejet.

 

Organic Man Care forhandles kun hos professionelle frisører og kosmetologer.