Organic Pure Care lancerer spændende stylingprodukter der sætter helt nye standarder for moderigtig økologi

Med tre superprodukter i den absolut eksklusive ende kan Organic Pure Care nu tilbyde stylingprodukter til enhver stil og hårlængde.

Fiber Paste – med honning, bivoks, jojoba og amerikansk olie –  giver medium, fleksibelt hold med en halvmat finish. De unikke fibre fra honningen giver struktur og fikserer håret. Ideelt til at skabe fylde og tekstur og til at fastholde krøller i deres naturlige form.

Clay Paste – med soja, bivoks, avokado og tranebær – giver stærkt hold med en halvblank finish. Koncentreret hold, der gør det muligt for dig at skabe præcis det look du ønsker. Produktets naturlige ingredienser giver frisuren et ekstra cool look. Ideelt til korthårsfrisurer og for dem der ønsker en paste med en dejlig og naturlig duft.

Vpure Fixing Hair Spray Strong – med arganolie – giver stærkt hold og langvarig struktur til håret. Tynger ikke og efterlader ingen plamager. Ideelt til opsætning af langt hår.

Med det sædvanlige fokus på plejende, nærende og drøje produkter af allerbedste kvalitet, har Organic Pure Care nu udvidet paletten af eksklusive stylingprodukter, som gør det muligt at opnå endnu bedre og mere unikke resultater, der sætter helt nye standarder for branchen.