Nye vandbaserede farvenuancer fra Acquarella

Acquarella har i løbet af de seneste måneder lanceret 7 nye og moderigtige farver, der egner sig til enhver lejlighed. Om du er til fest, farver og glamour, eller om du er til det mere afdæmpede look, så er der helt sikkert en farve der passer til netop din stil. Med en palette på mere end 70 farvenuancer er amerikanske Acquarella en af verdens absolut førende brands indenfor bæredygtig neglelak.

Poppet

Poppet

Temptress

Temptress

Blue Steel

Blue Steel

Hijinx

Hijinx

Diamond

Diamond

Aurora

Aurora

 

Som navnet antyder, er den primære bestanddel i lakken vand. Der er ingen parabener, phtalater, formaldehyd og andre mystiske ingredienser, som kan være skadelige for både kroppen og de negle, som en neglelak egentlig er designet til at beskytte. Ingredienserne er biologisk nedbrydelige. Og nå, ja – så indeholder hver enkelt lille flaske også en ikke helt ubetydelig mængde god karma.

Omverdenen bliver i større og støre omfang opmærksom på gift-kemiens negative indvirkning på os mennesker. Det betyder at efterspørgslen går i retning af bæredygtige non-toxic alternativer. Det handler ganske enkelt om at bruge den sunde fornuft. Derfor gør Acquarella meget ud af produktudvikling og lægger sig konstant i selen for at fremstille endnu bedre og mere langtidsholdbare neglelakker, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Det er i sidste ende det det hele handler om. For hvis ikke du synes om resultatet, så kan meningen jo være nok så god, uden at det nytter noget.

 

Klik her for at se alle Acquarella-farverne