Organic Skin Care: Produkter der leverer ægte luksus i hverdagen

Organic Pure Care – kendt for sine plejende og ekslusive, økologiske hårprodukter – lancerer nu en serie hudplejeprodukter der sætter helt nye standarder.

Lækre produkter, der er præcis så fløjlsbløde, nærende og fugtgivende, som man kan forvente at produkter i den eksklusive ende. Drøje i brug og samtidig effektive og nænsomt plejende. De plejer og styrker din hud, så den stråler af sundhed.

Produkterne er fremstillet af de bedste økologiske råvarer vi har kunnet opdrive. Hver eneste ingrediens der er tilført, er med på baggrund af sin helt specifikke egenskab, hvadenten det gælder tilførsel af fugt, beroligende effekt, genopbyggende egenskab eller at give slutproduktet en lækker x-faktor.

Alt hvad vi arbejder med er naturligvis bæredygtigt, handlet så lokalt som muligt og fri for parabener, giftstoffer og andet man har svært ved at udtale og forstå. Vi synes det er det, der giver mest mening.