Grooming til mænd er i stærk vækst

Grooming til mænd er i stærk vækst. Det er moderne at gå op i sig selv og sin daglige pleje. I en omskiftelig verden, der ofte kan virke kaotisk, kan vi for bare et øjeblik træde ind i en verden af velvære og orden, hvor vi kan være helt os selv og præge hvordan omverdenen skal opleve os.

Alluvian er herregrooming i den helt eksklusive ende. Økologiske og bæredygtige produkter, fremstillet af naturlige ingredienser og helt uden brug af plast. Ej heller i emballagen. Det er vigtigt! For når du nu vælger at vise os tillid og vælger at bruge vores produkter i det daglige, så synes vi da bare det manglede at du også skal have produkterne leveret i noget, der ikke indeholder petrokemiske substanser med alverdens giftkemi, som man kun har set fligen af konsekvenserne af.

Vi tror på renhed, høj kvalitet og så selvfølgelig en gennemført god stil.

 

Huden er helt glat efter barbering

Per har gennem et par måneder brugt Isle Of Man barbersæbe, sæbe til hår og skæg, after shave serum samt vores barberkost. Han siger:

“Jeg er virkelig godt tilfreds! Naturligvis får man altid en glattere barbering med skraber end hvis man bruger maskine, og efter at jeg er begyndt at bruge serum også, så er huden helt glat efter barbering.”

Han fortsætter begejstret med fokus på barbersæben: “I gamle dage havde man en sæbestick pakket ind i staniol. Det blev hurtigt til en ulækker masse. Alluvians barbersæbe er pakket lækkert ind i en klassisk dåse, der kan lukkes efter brug. Det gode er at selvom man lukker, så tørrer sæben alligevel tilstrækkeligt til at den ikke opløses helt, når den ikke er i brug. Omvendt tørrer den heller ikke ind. Det er fantastisk. Og hver gang man åbner den, mødes man af en herlig duft.”

Om sæben til hår og skæg fortæller Per: “Hår og skæg bliver virkelig rent. Det er tydeligt når jeg kører kam eller børste igennem, at det er meget lettere at rede og i det hele taget lettere at håndtere.”

 

Skraberen er meget lettere at få ren efter brug

Jan har også med begejstring testet Isle Of Man barbersæbe samt Alluvians barberkost og konstaterer: “For det første åbnes porerne i huden bedre, hvilket giver en langt tættere barbering. Dernæst er skraberen utroligt meget lettere at få ren efter brug. Sæben fedter ikke og sætter sig ikke fast mellem klingerne. Det gør at jeg ikke skal skifte barberblade så ofte.”

Han fortsætter: “Jeg har tidligere brug en gel, som godt nok kølede huden og umiddelbart gav en lækker fornemmelse, men jeg havde alligevel en oplevelse af at barberingen aldrig var helt tæt. Nu, hvor jeg anvender gammeldags kost og sæbe er det bare helt tæt!”

 

Både Per og Jan oplever stort velvære ved at anvende Alluvians grooming produkter. De gør barberingen til lige præcis den lækre oplevelse den altid burde have været.

Og det er faktisk netop det, der er drivkraften bag Alluvian: At gøre de daglige rutiner til en nydelse. Det er vel også det, det handler om, når man har god stil?