Ny Green Ceremony Cleanser fra Odacité

Den helt nye ansigtsrens fra Odacité forener den ædle videnskab fra te, renhed, respekt, harmoni og ro med innovation og viden fra den økologiske hudplejes verden.

Produktet er baseret på spirulina og matcha og er i udgangspunktet et potent pulver, der blot skal tilsættes lidt vand for at kunne anvendes. Straks vandet tilføres vil man opleve at en fyldig og boblende skum udvikle sig. Skummet indeholder et væld af nærende, rensende og genopbyggende vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Green Ceremony Cleanser indeholder tillige aloe vera og honning. Begge er kendte for at have helende og nærende egenskaber. Honning har også desinficerende egenskaber, der gør Green Ceremony Cleanser særdeles velegnet til skånsom behandling af uren hud og akne.

Green Ceremony Cleanser er virkelig effektivt i brug, men er samtidig nænsom og kan anvendes flere gange ugentligt for en strålende og sund hud.

Tags: