SERUM8 giver mulighed for klinikbehandlinger

SERUM8® tilbyder alletiders mersalgsmulighed. Ved at bruge SERUM8-produkterne i jeres Dermaroller-behandlinger skabes der en god mulighed for kombinere klinikbehandlinger med hjemmebehandlinger. Kunden oplever de fantastiske resultater hos jer, og får med SERUM8® Skincare System til hjemmebrug mulighed for at vedligeholde huden mellem klinikbehandlingerne.

Serum8 er specielt udviklet til at kunne påføres en åben eller skadet hudbarriere og indeholder tre aktive ingredienser:

  • Hyaluronsyre (HA) – er et kraftfuldt, fugtighedsbevarende molekyle. Det har vist sig at være et nærmest magisk stof for hudens vitalitet, idet det tilfører huden fugtighed, fylde, fasthed og smidighed. HA fungerer som “den jord hudens celler gror i.”
  • Sucroseoctasulfat (SOS) – aktiverer bFGF (basic fibroblast growth factor), som er en af de vigtigste modulerende mekanismer for regenerering af huden. Denne stimulering af hudens vækstfaktorer giver en styrket og sundere hud. SOS ”efterligner” kroppens naturlige signaler til regenerering af huden.
  • Mælkesyre (AHA) – virker primært ved at nedbryde de små forbindelser (desmosomer), som binder hudens celler sammen. Derudover gør AHA det lettere at fjerne de yderste døde hudceller effektivt og giver på denne måde plads til nye samt stimulerer generelt hudens vitalitet. Man kan sige, at AHA “lufter jorden”, så der bliver mere plads til den livgivende, ekstracellulære matrixstruktur.

 

Kliniksættet indeholder:

1 x Serum8 (50 ml)

1 x Moisturizer8 (100 ml)

1 x Cleanser8 (100 ml)

2 x RollerCleaner8 (50 ml)

Tags:
,