Forfriskende nyhed til manden der (næsten) har alt

Her kommer endelig en serie med et udtryk specifikt til mænd. Håndskårne sæber, flotte retro-indpakninger og absolut ingen plast er blot et par eksempler på Alluvians overlegne udtryk og kvalitet.

Serien er produceret i Illinois, USA. Og der gåes ikke på kompromis med bæredygtighed, råvarekvalitet eller detaljer.

Med inspiration hentet på verdenshavene og i fortidens dyder om respekt for de daglige soignerings-rutiner, har folkene bag Alluvian skabt en serie herreprodukter der oser af kvalitet, overlegen stil og maskulin udstråling.

Serien omfatter hud- og skægpleje, som lækre barbérsæber, serummer, olier og voks med dufte, der henleder tankerne på naturens elementer. Alger, tang, krydderurter og eksklusive, æteriske olier er gennemgående byggesten i serien, som allerede har begejstret fans over det meste af verden.

For manden, der har alt, er dette prikken over i’et: Med Alluvian vil de daglige rutiner blive et kærkomment frirum. 3-5 minutters wellnessoplevelse, med vask, barbering og styling, som ganske enkelt føles rigtig og som giver en overlegen ro og balance, inden han skal ud og møde dagen.