Den velplejede mands 7 gode vaner

Du kender sikkert ham den ene fyr i omgangskredsen eller på arbejdspladsen, der virker så selvsikker og fuld af liv, samtidig med at han udmærker sig med en blomstrende karriere såvel som at have held med damerne? Der ligger i princippet ingen stor hemmelighed bag denne djævelske charme; manden investerer simpelthen tid og kræfter i sine daglige plejerutiner, vælger sit tøj med en vis omhu og fører en sund livsstil.

Her er 7 måder hvorpå du kan overgå ham:

Renlighed er sexet

De fleste mænd synes at glemme eller aldrig lære, hvilken betydning personlig hygiejne har i deres overordnede udseende, måden de tiltrækker folk på og hvordan folk opfatter dem. Dette er særlig udtalt i relation til kvinder. Du kan ikke forvente, at din chef respekterer dig, hvis du ser sjusket ud. Og kan du forestille dig, at en kvinde går ud på en date med dig, hvis du stinker som din sportsvogn?

Det er derfor du bør bruge bodyscrub med jævne mellemrum. Dine kolleger vil takke dig, og det vil blive lettere at finde dates.

 

Hold dig frisk

For at holde dig frisk efter brusebadet så lang tid som muligt, bør du anvende en god deodorant. Men husk, at brug af deodorant direkte på behåret hud kun vil få dig til at lugte værre, når du begynder at svede. Så sørg for at trimme armhulerne først.

Derudover skal du holde dig væk fra antiperspiranter og deodoranter med alkohol. Og hold dig til en sund, naturlig deodorant, der nærer huden og har en neutral lugt. Husk, at deodoranter holder dig tør og frisk, mens parfume og cologne gør at du dufter godt.

 

Hold ansigtet i topform

Udover det at have fine, hvide tænder, hvilket vi kommer tilbage til om lidt, bør du holde dit ansigt glat, rent og fugtigt. Det betyder blandt andet: Ingen sprukken hud, ingen bumser, vorter eller ar, ingen tørre læber og bestemt heller ikke noget pjusket eller rodet skæg.

For at holde dit ansigt i topform og klar til turen ned ad det røde tæppe,  kan du med fordel bruge en naturlig olie til ansigtet, der fugter huden og minimerer risikoen for disse irriterende uregelmæssigheder. Sørg eventuelt også for at besøge en kosmetolog en gang imellem, for at få nogle gode, gennemgribende ansigtsrensninger.

 

Gør en dyd ud af dit skæg

Hvis du ikke har bemærket det allerede, er skæg et tegn på mandighed og succes. Og kvinder elsker det! Det har været sådan i årevis – aldrig i menneskets historie har nogen sagt, at skæg ikke er mandigt, og hvis de har, har de bare været misundelige.

Men du kan ikke have skæg der ikke er absolut velplejet. Næh nej, at skære skæg er en alvorlig og seriøs ting, og det kan gøre at du enten ligner en bums eller en millionær! Så gør det klogt. Du bliver nødt til at fodre skægget med kvalitetsolie, trimme, forme, style eller tone ned, alt efter lejligheden.

 

Spis dig sund og ung

At have sunde kostvaner betyder, at du bør undgå junkfood og at du bør tilberede dine måltider med naturlige ingredienser, samt holde dig til magert kød, sunde fedtstoffer og grøntsager. Og fordi mad i dag generelt har tendens til at mangle den rigtige mængde vitaminer, bør du supplere med naturligt udvundne multivitaminer, der kan hjælpe dig med at opretholde kroppens reserver af væsentlige næringsstoffer, holde din hud sund og din krop ung.

 

Saml et hold af betroede rådgivere

Den velplejede mands success afhænger i høj grad af de mennesker han sætter sin lid til, når det kommer til udseende og sunde vaner. Du bør have en herrebarber du kan stole på, ligesom du bør bruge en skrædder eller tøjbutik, hvor du kommer regelmæssigt. Brug tilbehør som parfumer med måde og finesse.

Man kan sige meget om en mand blot ud fra hans kropsholdning og fysik, så sørg for at give det skræddersyede jakkesæt et perfekt grundlag ved at holde træningen ved lige.

Plej smilet

Endelig afhænger en mands djævelske charme af hans vindende smil. Og det at have et smukt sæt tænder er ikke udelukkende forbeholdt berømtheder og folk, der har drukket masser af mælk som børn. Hvis du ønsker at vinde stort med dit smil, skal du sørge for at børste tænder to gange om dagen, bruge tandtråd og så iøvrigt jævnligt få renset tænderne grundigt hos tandlægen.

Gør disse 7 tips til grundregler og en del af din livsstil! Så kommer du til at se yngre ud, du bliver mere selvsikker og folk omkring dig vil elske dig for det!

Kilde