Organic Pure Care introducerer: Organic Sun Care

Organic Pure Care – kendt for effektiv, skånsom og naturlig hårfarve- og pleje produkter, lancerer nu ORGANIC SUN CARE på det danske marked!

ORGANIC SUN CARE er en serie produkter designet til at imødekomme behovet for solbeskyttelse til hår, krop og ansigt. Skabt helt efter naturens premisser. Serien indeholder økologisk Tamanu olie (Calophyllum Inophyllum). Denne olie er unik og især kendt for sine helbredende egenskaber. Et naturligt antibiotikum med regenererende, anti-inflammatoriske egenskaber. Indeholder desuden Xhantone og Coumarin der har antioxidant egenskaber og hæmmer lipid peroxidation.

Antioxidanternes indvirkning i serien af ORGANIC SUN CARE produkter hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af oxidativ nedbrydning og understøtter forebyggelsen af rynke dannelse, samtidig med at den dæmper synligheden af de eksisterende rynker.

Solen er, hvis du udsættes for den i små mængder, generelt en god ven af uden, og ORGANIC SUN CARE produkterne understøtter din daglige krops- og hårpleje. Tamanu olien indeholder mere end 35% omega-6 flerumættede fedtsyrer (linolsyre), et grundlæggende element til genopbygning og bevaring af hudens fugtreserver.

ORGANIC SUN CARE produkter kan af denne grund genoprette og fastholde fugtbalancen, yde beskyttelse og genopbygge tør og medtaget hud. En unik serie af solprodukter, der ikke fedter, eller efterlader plamager. Giver en blød, fløjlsagtig hud. Beskytter mod UVA- og UVB-stråling. Et særligt skønhedsboost til hår og krop.