Vigtig besked fra STOP THE WATER WHILE USING ME!

Rundt omkring på kloden begynder vand at blive en mangelvare. Millioner af mennesker må hver eneste dag bruge enorme mængder tid og kræfter på at skaffe drikkevand, som endda ofte er af tvivlsom kvalitet!

Lige fra firmaet blev grundlagt har Kaya-Line Knust og hendes dedikerede team af medarbejdere arbejdet målrettet med at spare på vandet overalt hvor det overhovedet er muligt. Eksempelvis mens man børster tænder, sæber hænderne ved vasken eller kroppen ind under bruseren. Det virker måske som en lille ting, men i løbet af et år bliver sekunder og minutter hurtigt til timer! Det er ganske meget vand. Vand som vi kan spare. Vand som mennesker andre steder i verden har brug for, for at kunne overleve.

Fra i dag den 22. marts – WORLD WATER DAY – og ind gennem hele April, inklusive Earth Day, den 22. April, sætter vi ekstra fokus på temaet med en skøn “regnbueudgave” af vores Lemon Honey Hand Soap i 500 ml. Inskriptionen “SAVE WATER IT MAKES RAINBOWS” siger det hele… Regnbue versionen er en del af vores faste GOOD WATER PROJECT, der arbejder på at skaffe rent drikkevand til udsatte områder rundt omkring på kloden.

10% af indtægterne fra hvert solgt GOOD WATER PROJECTS EDITION går til vores vandbeskyttelses initiativer. Med vores nye WATER KIOSK projekt, et projekt der opfører små vandpumper, “kiosker”, ude i lokalsamfundene, vil vi eksempelvis kunne levere 5.000 liter frisk, rent drikkevand til folk i Antananarivo på Madagaskar hver dag. En enkelt pumpe/kiosk giver op til 500 familier rent vand, sikrer arbejdspladser og fremmer en bæredygtig lokaløkonomi.

STOP THE WATER WHILE USING ME! ønsker at sætte fokus på at bevare de smukke og vigtige ting her på kloden. Vi kan ikke redde hele verden på én gang, men vi kan alle gøre en lille smule. Og på den måde får vi lidt efter lidt atter vores dyrebare klode tilbage i balance.