Vær dig selv – også når det gælder hudpleje

Odacité gør det enkelt at give huden præcis det, den har behov for!

Nu lancerer Plan Organic et enkelt, overskueligt og helt naturligt hudplejesystem der giver huden lige præcis det, den har behov for.

Det personlige behov for fugt, næring og pleje til huden kan variere i løbet af dagen. Om morgenen kan der være behov for modstandsdygtighed til at klare dagens strabadser. Om aftenen har huden måske bare behov for at ånde og samle kræfter.

Odacité er én (1) grundcreme, som man booster med serum til lejligheden. Et serum er en særligt koncentreret planteolie, fyldt med aktivstoffer fra naturens eget forrådskammer. Vi anvender udelukkende de bedste råvarer: Rene, økologiske og helt fri for kunstig kemi! Det er vores garanti for at man kun får det allerbedste og ikke skal spekulere på om man kommer i berøring med skadelige tilsætningsstoffer.

Vores grundholdning er, at naturen har løsningen på dagligdagens udfordringer. Vi behøver blot at bevæge os udenfor. Så har vi umådelige ressourcer indenfor rækkevidde.

Med Odacités 18 forskellige serummer, der kan kombineres på utallige måder, bringer vi naturens rigdom direkte ind i den daglige hudplejerutine. Samtidig opfylder vi et ønske fra mange om at kunne special designe sin hudpleje 100% individuelt.

Tags:
,