Gør klar til Treat Collection – din nye luksusneglelak

Med base i henholdsvis Berlin og Los Angeles præsenterer Treat Collection glamourøse farver, bestående af mere end 60 farvenuancer og nænsomme plejeprodukter til neglene. Fælles for alle produkterne er, at de indeholder langt færre kemikalier end konkurrerende mærker og er skabt til at være plejende og opbyggende.

Treat Collections innovative serie omfatter tillige praktiske servietter med neglelakfjerner, der gør det nemt at skifte mening i en håndevending. Fjerneren er baseret på argan olie og spækket med vitaminer, og du kan således skifte neglelak ofte, uden at negle, neglebånd og hud lider overlast.

Vi mener, at det at være trendy i vore dage handler om sans for detaljen, udpræget situationsfornemmelse og ikke mindst “finesse” – eksempelvis det at udtrykke sig korrekt, hver gang!

Alt dette får man i hvert eneste Treat Collection produkt – og så kan alle farverne iøvrigt anvendes af veganere.