CÎME lancerer Magnificent Mandarine

En virkelig lækker scrub og badesalt, der stimulerer cirkulationen og fjerner døde hudceller, hvilket resulterer i en blød og smidig hud. Og når man bruger den som badesalt i badevandet vil det give en revitaliserende og afgiftende badeoplevelse. Med duft af grøn mandarin, der fuldender luksus-oplevelsen.

Magnificent Mandarine består udelukkende af naturlige ingredienser, der alle har en genopbyggende og forfriskende virkning. Økologisk og naturlig. Ingen parabener, ingen (syntetisk) parfume, ingen phenoxyethanol, ingen mikroperler. Ikke testet på dyr.

CÎME Skincare er en serie produkter som er udviklet af de fineste råvarer man kan opdrive. Yderst effektive ekstrakter og olier, udvundet af planter høstet i stor højde, danner grundlaget for produkterne, som allerede er blevet vanvittigt populære i udlandet. Serien kobler blot traditionel viden med moderne videnskab, så der er egentlig ikke så meget hokus-pokus i det! Vi udnytter planternes aktivstoffer til fulde og leverer højtydende produkter til hele familien!

Tags:
,