CÎME Skincare – Ny og prisvenlig serie af økologiske kosmetikprodukter

CÎME er en serie af økologisk certificerede kosmetik produkter i luksusklassen, der på ærlig og naturlig vis fremhæver dine smukkeste sider.

De aktive ingredienser i vores produkter stammer fra planter, der vokser i stor højde i Himalayas rene og klare bjergluft. I en højde på over 3000 meter har vilde roser, havtorn bær, edelweissblomster og et utal af andre ædle planter tilpasset sig de barske forhold. De kan modstå ekstrem kulde, hård vind og intenst sollys.

Dette resulterer i en unik intensitet og en usædvanlig høj mængde aktivstoffer. Vores Himalaya planteekstrakter og olier er grundlaget for vores økologiske hudplejeprodukter og gør med andre ord slutprodukterne mere effektive end ved brug af sammenlignelige ingredienser, som ofte er vokset op og høstet i lav højde.

Tags:
,