Få den udstråling du altid har ønsket dig

Med COOLAs nye serie af skønhedsprodukter – Beauty Collection – får du bredspektret UV-beskyttelse og det perfekte fundament for en smuk og naturlig make-up, der holder dagen lang. Uden problemer! Produkterne indeholder plantestamceller, hvilket betyder at vi har isoleret og anvendt de bedste kraft- og næringsstoffer fra naturen og brugt dem til at gøre en positiv forskel på huden.

Med vores fantastiske Mineral SPF30 Daydream Primer, Face SPF30 Rossilance BB+ Cream og de seks lækre Mineral Liplux SPF30 i forskellige, stilfulde og tidløse toner kan du opbygge præcis den udstråling der passer til din personlige stil. Og fra nu af kan du med sikkerhed vide at de mennesker du møder i løbet af dagen rent faktisk også kommer til at opleve den version af dig, som du ønsker de skal opleve!

COOLA Beauty Collection gør det til en leg at lægge make-up oven på en sund og solbeskyttet hud. Du fremhæver din naturlige skønhed og allerede fra første gang du benytter serien vil du mærke, at den føles helt rigtig!