Tre helt unikke dufte

Nu lancerer John Masters Organics tre helt unikke dufte, alle i form af en roll-on flaske, som kan påføres helt uden brug af aerosoler i praktisk lille flakon lige til håndtasken eller toilettasken. Også perfekt til flyrejsen og på farten.

Dufte har altid været en integreret del af en John Masters Organics oplevelse. Med økologisk certificerede æteriske olier er produkterne altid en sanselig kvalitetsoplevelse, uanset om det er hår-, hud- eller kropspleje. Og nu tilføjer vi også diskrete Roll-on dufte som et økologisk alternativ til parfume og eau de toilette.

Fresh Floral byder på en symfoni af forårsstemning og blomsterhav. Sparkling Citrus leverer en pikant og herligt forfriskende citrus-duft. Sultry Spice giver dig en varm, sødmefuld og krydret vanillebase, med toner af vilde blomster, neroli og appelsin.

Serien skal anvendes fuldstændig som du ville bruge normal parfume eller eau de toilette. Kom lidt på håndleddet eller halsen og du er klar til at møde dagen med god stil.