Uppfriskande nyheter till mannen som (nästan) har allt

Här kommer slutligen en serie specifikt gjord för män. Handgjord tvål, vackra retroförpackningar och 100% plastfritt är bara några exempel på hur Alluvian är överlägsen i både uttryck och kvalitet.

Serien produceras i Illinois, USA, och det kompromissas varken med hållbarhet, råvarukvalitet eller detaljer.

Inspirerade av havet och dygderna från det förflutna, om respekten för de dagliga rutinerna, har människorna bakom Alluvian skapat en serie herrprodukter av överlägsen kvalitet, stil och med maskulin utstrålning.

Sortimentet omfattar hud- och skäggvårdsprodukter såsom serum, oljor och vax med dofter som för tankarna till naturens element. Alger, tång, örter och exklusiva, eteriska oljor är seriens byggstenar, som redan fångat många fans runt om i världen.

För mannen som har allt är det dagliga användandet av Alluvian som pricket över i:et. 3-5 minuters wellnessupplevelse över handfatet med rakning och styling ger en känsla av välbehag och balans som gör dig redo inför att gå ut och möta dagen.