Var dig själv – även då det gäller hudvård

Odacité gör det enkelt att ge huden precis vad den behöver! Nu lanserar Plan Organic ett enkelt och helt naturligt hudvårdssystem som tillgodoser hudens många behov.

Hudens behov av fukt, näring och vård kan variera under hela dagen. På morgonen kan det finnas ett behov av något motståndskraftigt för att klara dagens många ansträngningar.  På kvällen kan huden däremot behöva andas och samla kraft.

Odacité är en (1) grundkräm som man boostar med serum. Ett serum är en speciellt koncentrerad växtolja, fylld med aktiva substanser från naturens egna förråd. Vi använder oss bara av de bästa ingredienserna: Rena, ekologiska och helt fria från konstgjorda kemikalier. Vi garanterar att du kommer att få det allra bästa utan att komma i kontakt med skadliga tillsatser.

Vår grundläggande idé är att naturen har lösningen på våra vardagliga utmaningar. Vi behöver inte sträck oss efter kemiska tillsatser då naturnes resurser finns inom räckhåll.

Med Odacités 18 olika serier som kan kombineras på otaliga sätt tar vi naturens rikedom rakt in i den dagliga hudvårdsrutinen. Samtidigt uppfyller vi mångas önskning att kunna designa sin hudvård 100% individuellt.