CÎME lanserar Magnificent Mandarine

Ett läckert skrubb- och badsalt som stimulerar cirkulationen och tar bort döda hudceller, vilket resulterar i en ren och mjuk hud. När du använder det som badsalt i ditt badvatten fungerar den vitaliserande och hjälper till att eliminera toxiner. Den lyxiga upplevelsen fullbordas med den ljuva doften av grön mandarin.

Magnificent Mandarine består uteslutande av naturliga ingredienser som alla har en reparerande och uppfriskande effekt. Ekologiskt och naturligt. Inga parabener, ingen (syntetisk) parfym, ingen fenoxietanol, inga mikrokulor. Ej testat på djur.

CÎME Skincare är en serie produkter som utvecklats av de finaste råvarorna du kan köpa. De effektiva extrakten och oljorna härrör från växter som odlats på höga höjder och som utgör grunden för de produkter som redan blivit vansinnigt populära utomlands. Serien kombinerar traditionell kunskap med modern vetenskap, mer komplicerat än så är det inte! Vi utnyttjar växternas aktiva ingredienser fullt ut och levererar högpresterande produkter till hela familjen!