Få den utstrålning du alltid önskat dig!

Med COOLAs ny linje av skönhetsprodukter – Beauty Collection – får du ett brett spektrum UV-skydd och den perfekta grunden för en vacker och naturlig make-up som håller hela dagen. Utan problem! Produkterna innehåller växtstamceller som omedelbart förbättrar din huds allmänna kvalitet.

Med vår fantastiska Mineral SPF30 Daydream Primer, Face SPF30 Rössilance BB + Cream och sex läckra Mineral Liplux SPF30 i olika, eleganta och tidlösa toner kan du bygga exakt den utstrålning som passar din personliga stil. Och från och med nu kan du vara säker på att de människor du möter under dagen faktiskt också kommer att uppleva den version av dig att du vill att de ska uppleva!

COOLA Beauty Collection gör det enkelt att lägga make-up ovanpå en sund och solskyddad hud. Du framhäver din naturliga skönhet och redan vid första gången du använder serien kommer du att märka att det känns helt rätt!