Om brandet

Alluvian er en serie af plejeprodukter til mænd. Håndskårne sæber, flotte retro-indpakninger og absolut ingen plast er blot et par eksempler på Alluvians overlegne udtryk og kvalitet.

 

Serien er produceret i Illinois, USA. Og der gåes ikke på kompromis med bæredygtighed, råvarekvalitet eller detaljer.

 

Med inspiration hentet på verdenshavene og i fortidens dyder om respekt for de daglige soignerings-rutiner, har folkene bag Alluvian skabt en serie herreprodukter der oser af kvalitet, overlegen stil og maskulin udstråling.

 

Serien omfatter hud- og skægpleje, som lækre barbérsæber, serummer, olier og voks med dufte, der henleder tankerne på naturens elementer. Alger, tang, krydderurter og eksklusive, æteriske olier er gennemgående byggesten i serien, som allerede har begejstret fans over det meste af verden.

 

For manden, der har alt, er dette prikken over i’et: Med Alluvian vil de daglige rutiner blive et kærkomment frirum. 3-5 minutters wellnessoplevelse, med vask, barbering og styling, som ganske enkelt føles rigtig og som giver en overlegen ro og balance, inden han skal ud og møde dagen.

 

Alluvians logo er, bogstaveligt talt, en kunstnerisk gengivelse af en vandplante der vokser på en undersøisk bund, bestående af geologiske elementer. Vi ønsker at symbolisere innovation, (ingen plast og ingen syntetiske stoffer) indenfor bæredygtig, personlig pleje. Med vores fokus på ikke at anvende plast, ønsker vi at yde vores beskedne bidrag til verdenshave uden plast.

 

Date
Category
DK brand