Treat Collection præsenterer 23 smukke, nye farver

Sommeren har bragt stor efterspørgsel på vores beskyttende, plejende og ikke mindst bæredygtige negleprodukter. Det kvitterer vi nu for med Treat Collections efterårskollektion 2017!

23 nye, spændende farver – passende til det danske efterår – ser nu dagens lys. En varieret vifte af såvel modige og dristige farver, som afdæmpede og klassiske alternativer. Uanset hvordan man vælger at møde verden, vil der være et passende farvevalg!

Det ligger i navnet at Treat Collection er langt mere end blot en serie af spændende neglelak. Det er en behandlingsserie, baseret på planteolier, essenser og naturlige ingredienser. Velplejede hænder er ofte det første indtryk man får af dig. Det skal være helt i top!

Vi mener, at det at være trendy i vore dage handler om sans for detaljen, udpræget situationsfornemmelse og ikke mindst finesse – eksempelvis det at udtrykke sig korrekt, hver gang!

Alt dette får man i hvert eneste Treat Collection produkt – og så kan alle farverne iøvrigt anvendes af veganere. Der er ingen toluen, DBP, kamfer, formaldehyd og formaldehyd resin i neglelakkerne. Kun god karma!

De nye farver hedder:

Ambitious – Barely – Bespoke – Bold – Dual ID – Edge – Fate – Heritage – Heroes – Icon – Inspired – Luxe – Masterplan – No Whimp – Off The Menu – Playful – Private Lives – Social Princess – Spark – Splendour – Tropical – Urban – Well Travelled