Hair Magazine har interviewet Andrea Candian, stifter af Organic Pure Care

Hair Magazine har talt med Andrea Candian, stifter af Organic Pure Care, som netop er lanceret på det danske marked.

”Vi vil give frisørerne et nyt og bedre miljø at arbejde i, og vi vil give dem et værktøj, der gør dem til markedets bedste inden for frisørfaget” – sådan indleder Andrea Candian fra Organic Pure Care, som er en hårpleje og farveserie eksklusivt til frisører og som består af produkter, der alle har et specifikt formål, og som er baseret på naturlige, aktive ingredienser. “Vores serie er kun for frisører, da de konstant er i kontakt med kunderne og produkterne. Og for at give dem bedre arbejdsvilkår og for at undgå allergier skabte vi Organic Pure Care; en serie produkter, der er sunde for brugerne – både frisørerne og salonens kunder og naturligvis også for miljøet”.

Organic Pure Care samarbejder med Plan Organic i Danmark. Plan Organic er nemlig med mere end 10 års erfaring indenfor naturlig og  økologisk hår- og hudpleje vant til at have med branchens allerbedste produkter at gøre.